Ons doel is eenvoudig; Onze klanten zo enthousiast maken over tennis en padel dat ze het spelletje voor de rest van hun leven blijven spelen!

Wij geloven in de kracht van verbinden. Op de vereniging doen we dat door de juiste mensen met elkaar te laten trainen. Alleen 1 keer les is niet genoeg.  We motiveren onze lessers mee te doen met clubevenementen, competities en toernooien. Zo leer je snel nieuwe tennissers kennen. Buiten de vereniging bieden we vereniging overschrijdende trainingen aan om alle leden van onze verenigingen de mogelijkheid te bieden het hele jaar door te lessen.

De trainer moet een soort gids zijn. Samen met de tennisvereniging iemand bij de hand nemen en meenemen op een tennisreis langs allerlei tennis activiteiten. Denk aan tennisles op maat, leuke club evenementen, thema dagen, familie toernooien en competities.  Je moet de verbinder zijn tussen tennissers en verbindingen leggen tussen verenigingen.

Onze missie is uitgroeien tot een maatschappelijk betrokken organisatie.  We willen voorop lopen in het verbinden van partijen die een hart hebben voor de tennissport. We willen de gids zijn voor alle tennissers om ze een leven lang te binden aan de tennissport.

Menu