Tenniskids

  1. Home
  2. Tenniskids

Tenniskids is hét KNLTB-tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderende sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben; daar draait het om bij Tenniskids!

Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende fases: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Voor de allerjongste jeugd is er Tenniskids Blauw. Daarna stroom je door naar Rood, Oranje en uiteindelijk Groen. Na Groen is een kind helemaal klaar om met de bekende gele bal op een hele baan te tennissen. Dit wordt dan vaak ook nog tenniskids Geel genoemd. Het doel van Tenniskids is om kinderen zo snel mogelijk het spel te laten spelen.

Wedstrijdjes spelen
Naast leuke en uitdagende trainingen kunnen kinderen die tennissen in Tenniskids het hele jaar door wedstrijdjes spelen. Zo kunnen ze meedoen aan de Kia Tenniskids competitie of zich inschrijven voor een Tenniskids toernooitje. Het maakt niet uit of een kind al langer tennist of net begonnen is: er zijn competities en toernooitjes voor iedereen!
Het leuke aan wedstrijdjes spelen is, is dat het niet alleen gezellig is, maar dat kinderen zo ook steeds beter worden. Zo krijgen ze nog meer plezier in tennis.

TENNISLESSEN WINTER 2020-2021!

Menu