Werken bij TAF

 1. Home
 2. Werken bij TAF

Tennis Academie Friesland is altijd op zoek naar enthousiaste tennisleraren die graag onderdeel willen uitmaken van team TAF. Wil je vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden kan je te allen tijde een mail sturen of ons bellen.

Voor komend zomerseizoen, startend vanaf april 2023, zijn we op zoek naar versterking voor ons team.

TENNIS / PADEL LERAAR voor 16-32 uur per week

Wat is TAF?

Tennis Academie Friesland ( TAF ) geeft tennislessen en padel lessen in de gemeente Sud West Fryslân. We zijn werkzaam bij 2 grote verenigingen in Sneek en bij diverse verenigingen in de regio. We zijn een jong bedrijf met de juiste combinatie van kennis, ervaring en enthousiasme. We houden van een warme relatie met ons personeel, de lessers, verenigingen en externe partijen.

Onze belangrijkste taak is het verzorgen van kwalitatieve tennis- en padel lessen het gehele jaar door.  Hierdoor willen we iedereen, van kind tot senior en beginner tot gevorderde, enthousiasmeren voor onze oh zo mooie sporten.  Wij organiseren ook (vereniging-overschrijdende) jeugd- en seniorentoernooien, thema trainingen, tenniskampen en helpen onze verenigingen met ledenbehoud en ledenwerving. Zo proberen wij om verschillende verenigingen en tennissers met elkaar in verbinding te brengen.

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is het verzorgen van tennislessen en/of padel lessen gedurende zomer- en winterseizoen. Naast het werk op de baan zijn de taken uit te breiden met diverse andere werkzaamheden.

Je primaire taken zijn:

 • Het verzorgen van tennis- en / of padel lessen op clubniveau.
 • Zorg dragen voor een goede lesvoorbereiding
 • Informatie voorziening naar je lesklanten
 • Lichte administratieve werkzaamheden horend bij je lessen
 • Actieve deelname aan sTAF vergaderingen
 • Aanwezigheid bij vergaderingen van diverse commissies binnen de vereniging
 • Ondersteunen bij incidentele clubevents, wedstrijddagen en TAF activiteiten

Daarnaast zijn in overleg je taken uit te breiden met:

 • Het organiseren van TAF events
 • Verzorgen van trainingen op selectieniveau
 • Geven van conditietraining
 • Meedraaien met tennis- en padelkampen
 • Organisatie van KNLTB toernooien, junior en senior
 • Vereniging ondersteunende taken
 • Rolstoeltennis
 • Oldstars

Jij bent…

Een tennisleraar vol passie. Of je nou net begint of al een bak aan ervaring hebt, wij gaan graag met jou in gesprek! Je lessen zijn fun, actief en leerzaam. Je bent een teamplayer, maar je kan prima zelfstandig werken en hebt je zaakjes graag goed voor elkaar. Je bent in bezit van de juiste papieren (of bereid deze te behalen) en wil je graag verder ontwikkelingen. Je hebt zelf regelmatig leuke, creatieve ideeën om onze lessen te verbeteren of nieuwe activiteiten op te starten. In overleg word je de hoofdtrainer van een of meerdere verenigingen in onze regio.

Wat bieden we? 

Een veelzijdige werkplek in een enthousiast team van zo’n 8 personen. We houden van “Work hard, play hard”. Onze leraren zijn het visite kaartje van TAF en daarom staat een goed personeelsbeleid hoog in ons vaandel. Naast een markt conform salaris krijg je een pensioenregeling, je reiskosten vergoed en een volledig kledingpakket met rackets en schoenen. Daarnaast bieden we meer fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bezoekje aan Roland Garros, een attentie als er wat te vieren valt, optioneel meedraaien met tenniskampen in het buitenland en gezellige vakantieborrels. Je krijgt toegang tot Multiskillz Tennis en een vergoeding voor verdere opleidingen en bijscholing. Bij TAF staan wij open voor verschillende samenwerkingsvormen, alles is bespreekbaar.

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega en wil je ook graag onderdeel uitmaken van onze sTAF? Solliciteren kan door op je eigen manier  ‘iets’ op te sturen. Reageer voor 15 februari door ‘het’ op te sturen naar wilco@tennisacademiefriesland.nl 

Mocht je nog extra informatie willen of specifieke invulling van de vacature dan kun je hierover ook bellen met Wilco Veltien ( 06 -28271157)

Menu