Tennis Skillz Tour

  1. Home
  2. Tennis Skillz Tour

Tennis Skillz Tour

De Tennis Skillz Tour is ons ‘Maak kennis met tennis” project voor alle junioren van groep 3 tot en met 6 van de basisschool. Kinderen van groep 7 en 8 en junioren van de middelbare school kunnen ook proeflessen volgen, maar dan in bestaande lesgroepen. De proeflessen zijn in april, vanaf mei kunnen de nieuwe kinderen instromen in de reguliere tennislessen.

De Tennis Skillz Tour bestaat uit een aantal weken gratis proeflessen op de vereniging. Op de meeste verenigingen wordt de les op 1 moment in de week aangeboden, op de grotere verenigingen zijn er meerdere momenten. De lessen zijn speelse lessen en een combinatie van Multiskillz bewegingsvormen en tennisvaardigheden. Tijdens de proeflessen krijgen alle (ouders/verzorgers van) nieuwe tenniskids informatie over de tennisvereniging en het volgen van vervolglessen. Vanaf mei kan er dan voor de rest van de zomer tennisles gevolgd worden bij eigen vereniging.

De dagen en tijden van de Tennis Skillz Tour bij Nomi en De Vliegende Bal zijn bekend, zie hieronder. De tijden van de proeflessen bij de andere verenigingen communiceert de clubleraar.

Nomi Sneek
Maandag 8 en 15 april, 14.50 – 15.40 uur
Donderdag 11, 18 en 25 april, 14.50 – 15.40 uur

De Vliegende Bal Sneek
Dinsdag 9, 16 en 23 april, 14.50 – 15.40 uur
Woensdag 10, 17 en 24 april, 14.50 – 15.40 uur

Wil jij ook eens weten of tennis iets voor je is?!
Aanmelden voor de proeflessen kan via een mail naar wilco@tennisacademiefriesland.nl. Mail de naam en leeftijd door van de nieuwe tenniskid en tevens ook bij welke tennisvereniging hij of zij de lessen wil volgen. De tennisleraar informeert vervolgens over de precieze lestijd.

Menu