Senioren

  1. Home
  2. Senioren

Bij tennis is iedereen vanaf 18 jaar senior. Om senioren  de kans te geven eens kennis te maken met onze mooie sport bieden we regelmatig de cursus “Ontdek tennis” aan. Wanneer je deze cursus volgt, dan kun je gebruik maken van leenrackets en hoef je niet direct lid te worden van de tennis vereniging.

Weet je nog niet of tennis iets voor je is en wil je eerst een keer proefdraaien? Dat kan! Voorafgaand aan de winterlessen organiseren we nog enkele gratis proeflessen “Ontdek Tennis”. De proeflessen zijn bij Nomi Sneek  en bij De Vliegende Bal. Hieronder de data en tijden:

Nomi

  • 4 oktober 20.15 uur
  • 6 oktober 19.00 uur

De Vliegende Bal

  • 11 oktober 19.00 uur
  • 13 oktober 19.00 uur

Wanneer je je (vervolgens) inschrijft voor de korte cursus worden alle basislagen van tennis geoefend en de basistactieken van tennis besproken. Na afloop ben je in staat om zelfstandig een wedstrijdje te spelen. Kies vrijblijvend voor “inschrijven winterlessen 2022-2023” voor een actueel overzicht van alle “Ontdek tennis” cursussen. Start er net even geen nieuwe cursus wanneer het jou past, mail ons dan en wij kijken of er een andere passende groep is waar je in kan stromen.

Menu