Senioren

  1. Home
  2. Senioren

Zeker in deze corona tijd is tennis bij uitstek een sport die je goed kan beoefenen op afstand. Om senioren ( iedereen vanaf 18 jaar ) de kans te geven eens kennis te maken met onze mooie sport bieden we regelmatig de cursus “Maak kennis met tennis” aan. Wanneer je deze cursus volgt, dan kun je gebruik maken van leenrackets en hoef je niet direct lid te worden van de tennis vereniging.

Tijdens deze korte cursus worden alle basislagen van tennis geoefend en de basistactieken van tennis besproken. Na afloop ben je in staat om zelfstandig een wedstrijdje te spelen. Voor het komende winterseizoen 2020-2021 bieden we de volgende cursussen “Maak kennis met tennis aan”.

Indoor: Op woensdagavond bij Nomi Sneek of op zaterdagochtend in Tennishal Sneek.

  • 10 weken 60 minuten tennisles, kosten € 120,00.

Outdoor:  Op donderdagavond of vrijdagavond bij De Vliegende Bal Sneek,  op maandagavond bij YTC Ysbrechtum, op donderdagavond bij De Drie Posten te Bolsward en tenslotte in Urk op dinsdagavond of vrijdagavond.

  • 12 weken 60 minuten tennisles, kosten € 100,00.

Inschrijven voor een van deze cursussen kan online via onze website. Na eenmalig een account aanmaken kun je inloggen en vind je onder de juiste vereniging de lespakketten. Kom je er niet uit, stuur ons dan even een mail!

Menu