Padel, verslavend leuk!

Sinds 2019 heeft De Vliegende Bal Sneek 2 prachtige padelbanen op haar park. Steeds meer padellers weten hun weg daar heen te vinden. Onze gediplomeerde padel leraren kunnen zowel de beginner als gevorderde padel speler de fijne kneepjes aanleren. Schrijf je nu in voor een korte cursus “Ontdek Padel” en ervaar zelf hoe leuk en verslavend deze sport is! Wil je je nog verder ontwikkelen, schrijf dan in voor de reguliere lessen.

klik op link hieronder!

 

inmiddels hebben veel sportievelingen wel eens gehoord van de snelste groeiende sport in Nederland. Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. Een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang en is omringd door wanden. In bijna alle gevallen zijn de wanden een combinatie van glas en een hekwerk. Padel speel je met een padel racket en een padelbal. Tijdens het spel zijn de wanden onderdeel van het spel. Aangezien de wanden kunnen worden gebruikt is kracht minder belangrijk bij padel. Dit houdt in dat deze sport door iedereen te spelen is en doordat het met 4 personen wordt gespeeld, is padel ook nog eens een zeer sociale sport. De puntentelling is gelijk aan de puntentelling van tennis (15, 30, 40, deuce, advantage en game) en is vaak best of 3 sets.

Voor wat inspiratie, hier ook een link naar enkele prachtige padel rallies. Wil je je verder verdiepen in padel, kijk dan eens op www.padelbond.nl of op Centrecourt.nl .

PADEL LESSEN ZOMER 2021

Menu