Ontdek tennis

  1. Home
  2. Ontdek tennis

Tennis iets voor jou? Kom het maar eens ontdekken!

Tennis Academie Friesland organiseert samen met de tennisverenigingen ieder seizoen speciale “Ontdek tennis” acties voor jeugd en senioren. Op de vereniging geldt vaak een aangepast tarief voor enkele proeflessen met aansluitend een leuk aanbod voor vervolglessen en lidmaatschap van de vereniging. Om de proeflessen te volgen hoef je vaak niet direct lid te worden van de vereniging!

Omdat de meeste verenigingen hun deuren weer openen in het voorjaar, worden de meeste kennismaking cursussen aangeboden in april. Op de locaties waar er ook in het winterseizoen kan worden getraind, kan er ook in oktober gestart worden met een nieuwe cursus. Beginners of herintreders die gedurende een seizoen willen starten, kunnen vaak op open plekken in een beginners groep instromen.

Wil je weten of er op jouw vereniging binnenkort een “Ontdek tennis” cursus start? Log in met je eigen account op de inschrijfmodule en bekijk het actuele aanbod. Ook kun je vaak informatie vinden op de website van de vereniging zelf.

Door onze samenwerking met Dunlop en Intersport de Leeuw kunnen beginnende tennissers kosteloos rackets lenen en testen. Kies je vervolgens echt voor tennis, dan zijn er regelmatig leuke aanbiedingen om een eigen racket aan te schaffen. Onze leraren kunnen hierin een goed advies geven.

Menu