Informatie en tarieven

  1. Home
  2. Informatie en tarieven

De lesmogelijkheden en tarieven kunnen per vereniging verschillen. Afhankelijk van baansoort, aanwezigheid van een indoor accommodatie en de wensen van de vereniging maken we een mooi aanbod voor junioren en senioren. Inschrijven voor tennisles kan in principe per half jaar. Indien mogelijk bieden we samen met de vereniging voor de junioren ook jaarpakketten aan. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot en met 30 september, het winterseizoen loopt van 1 oktober tot en met 31 maart. Instromen tijdens het lopende lesseizoen kan altijd in overleg met de leraar.

Inschrijven moet bij ons digitaal via www.tennisacademiefriesland.nl. Iedere lesser dient eenmalig een eigen unieke account aan te maken! Je kan dus best je partner of kinderen opgeven voor tennisles, maar maak voor iedereen een eigen account aan met eigen inloggegevens. Dit voorkomt miscommunicaties en onjuiste indelingen.

Enkele verenigingen werken sinds kort met de ‘Alles-in-1’ pakketten. Een Alles-in-1 pakket is een totaalpakket met naast tennisles, lidmaatschap, competities en activiteiten. Dit maakt alles een stuk eenvoudiger, want de Tenniskids hoeven niet meer overal apart voor aangemeld te worden, maar doen automatisch mee tenzij ze afgemeld worden. De kosten voor alle onderdelen zijn opgeteld en verdeeld over een vast maandbedrag. Van dit maandbedrag incasseert TAF maandelijks de lesgelden en de vereniging factureert 1 x per jaar in het voorjaar de kosten voor lidmaatschap en activiteiten.
Lessen op de buitenbanen van verenigingen betekent automatisch dat je lid moet worden van de tennisvereniging. Dit gaat buiten Tennis Academie Friesland om en moet iedere lesser zelf eenmalig met de vereniging regelen. Waar je voor de tennislessen iedere periode opnieuw moet opgeven, wordt het lidmaatschap van de vereniging stilzwijgend verlengt tot opzegging. Wanneer je les volgt gedurende het winterseizoen in een tennishal dan hoef je niet lid te worden en lidmaatschapsgeld te voldoen.

Hieronder een globaal overzicht van de lesprijzen voor het zomerseizoen 2020. Alle juiste tarieven en informatie per lespakket zijn te vinden in ons inschrijfsysteem na inloggen. Tennis Academie Friesland werkt met maandelijkse automatische incasso’s, alleen per uitzondering sturen we facturen.

Junioren (Rood, Oranje, Groen en Geel)

Schooltennis en proefles Gratis

16 weken 50 minuten 6 maanden x € 20,00
16 weken 60 minuten 6 maanden x € 23,50

Senioren  (vanaf 18 jaar)

Maak kennis met tennis senioren 1 x € 79,50

16 weken 60 minuten 6 maanden x € 26,50

Menu