Informatie en tarieven

  1. Home
  2. Informatie en tarieven

Tennis Academie Friesland werkt bij diverse verenigingen in Friesland. Onze tarieven voor tennisles zijn overal gelijk, maar afhankelijk van baansoort, mogelijkheden voor wintertennis en de wensen van de vereniging kan het aanbod voor les verschillen per vereniging. Inschrijven voor tennisles kan in principe per half jaar. Indien mogelijk bieden we samen met de vereniging voor de junioren ook jaarpakketten aan. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot en met 30 september, het winterseizoen loopt van 1 oktober tot en met 31 maart. Instromen tijdens het lopende lesseizoen kan altijd in overleg met de leraar.

Inschrijven moet bij ons digitaal via www.tennisacademiefriesland.nl.  Iedere lesser dient eenmalig een eigen unieke account aan te maken. Het is geen probleem partner of kinderen op te geven, maar dan via hun eigen account. Dit voorkomt miscommunicaties en onjuiste indelingen van activiteiten en events.

Enkele verenigingen werken sinds kort met de ‘Alles-in-1’ pakketten. Een Alles-in-1 pakket is een totaalpakket met naast tennisles, lidmaatschap, competities en activiteiten. Dit maakt alles een stuk eenvoudiger, want de Tenniskids hoeven niet meer overal apart voor aangemeld te worden, maar doen automatisch mee tenzij ze afgemeld worden. De kosten voor alle onderdelen zijn opgeteld en verdeeld over een vast maandbedrag. Van dit maandbedrag incasseert TAF maandelijks de lesgelden en de vereniging factureert 1 x per jaar in het voorjaar de kosten voor lidmaatschap en activiteiten.

Lessen op de buitenbanen van verenigingen betekent automatisch dat je lid moet worden van de tennisvereniging. Dit gaat buiten Tennis Academie Friesland om en moet iedere lesser zelf eenmalig met de vereniging regelen. Waar je voor de tennislessen iedere periode opnieuw moet opgeven, wordt het lidmaatschap van de vereniging stilzwijgend verlengt tot opzegging. Wanneer je les volgt gedurende het winterseizoen in een tennishal dan hoef je niet lid te worden en lidmaatschapsgeld te voldoen.

Hieronder een globaal overzicht van de lesprijzen voor het winterseizoen 2020-2021. Alle juiste tarieven en informatie per lespakket zijn te vinden in ons inschrijfsysteem na inloggen. Tennis Academie Friesland werkt met maandelijkse automatische incasso’s, alleen per uitzondering sturen we facturen.

 

Jaarprogramma “Alles-in-1” Junioren (Rood, Oranje, Groen en Geel)

  • Basis pakket 40 weken tennis 1x training per week € 32,50.
  • Compleet pakket 40 weken tennis 2x training per week € 48,50.

 

Senioren  (vanaf 18 jaar)

  • Maak kennis met tennis indoor 10 weken € 120 euro.
  • 20 weken 60 minuten indoor € 245 euro.
  • Maak kennis met tennis outdoor 12 weken € 100,00 euro.
  • 12 weken 60 minuten outdoor € 120 euro.
Menu