Alles-in-1

  1. Home
  2. Alles-in-1

Bij ons zit je niet op tennisles, maar op tennis!

Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom introduceren we met steeds meer verenigingen het Alles-in-1 pakket. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier.

Voor onze Tenniskids proberen we samen met de vereniging een pakket tennis aan te bieden waarmee zij 40 weken per jaar bezig zijn met tennis. Een groot deel hiervan bestaat uit tennisles, maar ook tennis events en leuke sociale activiteiten. De kinderen van de verenigingen waar in de winter periode niet outdoor getennist kan worden, kunnen in de wintermaanden mee doen met lessen bij andere verenigingen en aan onze events.

Tenniskids kunnen kiezen uit Alles-in-1 Basis en Alles-in-1 Compleet. Het verschil tussen beide is dat je bij het compleet pakket 2x tennisles hebt in de week, bij het basis pakket 1x. TAF en de verenigingen stimuleren en subsidiëren het vaker trainen per week flink, waardoor de kosten een stuk lager zijn. Ook al zijn de kosten iedere maand gelijk, het is wel goed om te weten dat de betaling via 2 trajecten loopt. De lesgelden  worden maandelijks geïncasseerd door TAF en de kosten van lidmaatschap en activiteiten door de vereniging. Vaak is dit eenmalig in het voorjaar.

Klik op de link hieronder voor een filmpje met uitleg over Tennis Alles-in-1.

https://www.youtube.com/watch?v=8YXUkvHWjjc&feature=youtu.be

Menu