Senioren

  1. Home
  2. Senioren

Binnen tennis ben je al senior vanaf 18 jaar en natuurlijk wil je als senior ook wel eens kijken of tennis iets voor je is. Bij sommige verenigingen organiseren we in de zomer speciale korte cursussen “Maak ( opnieuw ) kennis met tennis”. Deze verkorte cursus is bedoeld voor senioren die jaren geleden wel eens getennist hebben en nu de draad weer op willen pakken of senioren die tennis eens willen uit proberen. Geen probleem dus als je nog nooit een racket aangeraakt hebt!

Tijdens deze korte cursus worden alle basislagen van tennis geoefend en de basistactieken van tennis besproken. Na afloop ben je in staat om zelfstandig een wedstrijdje te spelen. Materiaal is aanwezig indien je nog geen eigen racket hebt en je hoeft nog geen lid te worden van de vereniging. Na afloop kun je inschrijven voor eventuele vervolglessen waarbij je ook lid moet worden van de vereniging. Natuurlijk kun je ook gewoon lid worden en zelfstandig spelen, mee doen aan toss wedstrijden of leuke toernooien.

Wil je gaan tennissen bij een vereniging waarbij er geen aparte cursus voor beginners wordt aangeboden, dan kun je ons gewoon een mail sturen en in overleg met de leraar gaan we dan een geschikte lesgroep vinden om eens een proefles mee te doen. Wanneer het klikt van beide kanten is het mogelijk verder te lessen in de groep of maken we een lesprogramma op maat met bijvoorbeeld enkele prive lessen.

Op onze website kun je alle lespakketten per vereniging vinden en zie je ook op welke dagen er trainingen worden aangeboden. Hier vindt je de inlogpagina. Na eenmalig een inlog aanmaken kun je alle details vinden en je inschrijven. Natuurlijk kan je ons ook altijd mailen op info@tennisacademiefriesland.nl

Menu