Ook in het zomerseizoen van 2020 gaan we op zoek naar nieuwe enthousiaste Tenniskids!
Kinderen die een van de mooiste sporten een willen proberen, kunnen op de volgende manieren een kennismaken.

1. Schooltennis
In de maand februari en maart gaan we in samenwerking met de buurtsport coaches in onze regio veel scholen bezoeken voor een gratis tennisles op school. We proberen vooral de groepen 3 en 4 te bezoeken, daar waar mogelijk ook andere groepen van de basisschool. Dit doen we vaak in overleg met de leerkrachten tijdens de gymles. Wij verzorgen dan de gymles inclusief alle tennismaterialen zodat alle kinderen met bal en racket kunnen oefenen. Na afloop krijgen alle kinderen een flyer mee met een aanbod voor een 2e gratis proefles bij de echte tennisvereniging in de buurt. Tijdens deze les mogen ze zelfs vriendjes en vriendinnetjes meenemen! Na afloop van deze proefles geven onze leraren samen met iemand van de tennisvereniging informatie over vervolglessen via de tennisschool en het lidmaatschap via de tennisvereniging. Opgeven voor de vervolglessen moet uiterlijk op vrijdag 3 april. Dit kan digitaal via onze website of via de papieren inschrijfformulieren die de leraar beschikbaar heeft. De vervolglessen starten in de week van 6 april. Voor alle basisschool kinderen die dit jaar starten met tennislessen hebben we samen met onze partner Dunlop een prachtige actie, een gratis gloednieuw junior tennisracket!

2. Hitkoin actie
Alle kinderen die bij ons in het winterseizoen reeds tennisles volgen hebben een jaarpakket tennis, bestaande uit tennisles en allerlei leuke acties, evenementen en toernooitjes. Een van die leuke actie is dat je ook een keer een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen naar de tennisles. Wat is er nu leuker dan je grote hobby delen met je beste maatje?! Alle kinderen op de les ontvangen in de laatste weken van de winterlessen van hun trainer een Hitkoin. Een Hitkoin is een muntje dat een waarde heeft van een gratis tennisles. De Tenniskids mogen deze weggeven aan iemand die het harstikke leuk lijkt om ook een keer vrijblijvend mee te doen met een tennisles. De eerste week van het zomerseizoen, de week van maandag 30 maart tot en met 3 april, mogen alle vriendjes dan eenmalig samen mee doen met de tennisles. Na afloop krijgen de nieuwe kids en ouders informatie over eventuele vervolg tennislessen en lidmaatschap van de vereniging. Ook voor deze nieuwe kinderen geldt, voor alle basisschool kinderen die dit jaar starten met tennislessen een gratis gloednieuw junior tennisracket!

3. Zelf aanmelden voor een proefles
Heb je nu geen proefles op school gehad en ken je toevallig niet iemand met een Hitkoin, dan kun je ook gewoon langskomen op de proefles op de vereniging. Zodra alle tijden en locaties van alle proeflessen bekend zijn, zijn ze hieronder te vinden. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar kan gewoon langskomen. Na de proefles krijg je net als de andere nieuwe Tenniskids informatie over een eventueel vervolg bij de tennisvereniging en natuurlijk geldt de gratis actie ook voor deze nieuwe Tenniskids!

4. Proeflessen later in het seizoen
Natuurlijk kunnen kinderen die graag tennis eens willen proberen zich het hele jaar door melden. We kunnen dan niet meer een hele nieuwe groep starten, maar gaan proberen deze kids in te passen in een bestaande groep. Alle nieuwe kids kunnen altijd kosteloos eenmalig een proefles mee doen. Daarna kunnen ze al dan niet instromen en betalen ze een evenredig bedrag van het aantal lessen dat nog te geven is in het seizoen. Helaas kunnen ze dan geen gebruik meer maken van de gratis racket actie.

Menu