Ook deze zomer gaan we weer op zoek naar nieuwe Tenniskids!

Door alle maatregelen rondom het Coronavirus hebben we niet de acquisitie kunnen doen die we graag willen. Wel willen we nu we weer kunnen starten zoveel mogelijk kinderen alsnog de kans geven eens kennis te maken met de mooie sporten tennis en padel. Uiteraard volgen we hierin samen met onze verenigingen alle richtlijnen zoals deze door diverse instanties worden aanbevolen.

Samen met onze verenigingen gaan we in de week 4 tot en met 8 mei proeflessen aanbieden voor verschillende leeftijdsgroepen. Op onze website staan de tijden per vereniging genoemd. Ook kinderen die al eerder les hebben gehad en al lid zijn van de vereniging kunnen hier aan mee doen, zij staan natuurlijk ook te springen om weer te starten! Na de proefles, of liever natuurlijk nog eerder, kunnen de kinderen opgegeven worden voor de reguliere zomerlessen. Deze starten een week later vanaf 11 mei. Opgeven kan alleen digitaal via onze website. Ieder kind moet eenmalig een eigen account aanmaken en inloggen. Vervolgens staan per vereniging alle lespakketten met de info op een rijtje en kan hiervoor gekozen worden.

Voor alle basisschool kinderen die dit jaar starten met tennislessen hebben we samen met onze partner Dunlop een prachtige actie, een gratis gloednieuw junior tennisracket!

Proeflessen later in het seizoen

Natuurlijk kunnen kinderen die graag tennis eens willen proberen zich het hele jaar door melden. We kunnen dan niet meer een hele nieuwe groep starten, maar gaan proberen deze kids in te passen in een bestaande groep. Alle nieuwe kids kunnen altijd kosteloos eenmalig een proefles mee doen. Daarna kunnen ze al dan niet instromen en betalen ze een evenredig bedrag van het aantal lessen dat nog te geven is in het seizoen. Helaas kunnen ze dan geen gebruik meer maken van de gratis racket actie.

Menu