Maak kennis met tennis

  1. Home
  2. Maak kennis met tennis

Tennis iets voor jou? Kom het maar eens proberen!

Tennis Academie Friesland organiseert samen met de tennisverenigingen ieder seizoen speciale ‘Maak Kennis met Tennis’ acties voor jeugd en senioren. Op de vereniging geldt vaak een aangepast tarief voor enkele proeflessen met aansluitend een leuk aanbod voor vervolglessen en lidmaatschap van de vereniging. Om de proeflessen te volgen hoef je niet direct lid te worden van de vereniging!

De meeste “Maak kennis met Tennis” acties zijn bij de start van het zomerseizoen in april, soms ook bij de start van het winterseizoen in oktober. Het aanbod verschilt per tennisvereniging. Het kennismakingspakket is per vereniging te vinden op ons digitale inschrijfsysteem.

Door onze samenwerking met Dunlop en Intersport de Leeuw kunnen beginnende tennissers kosteloos rackets lenen en testen. Kies je vervolgens echt voor tennis, dan hebben we vaak ook een leuke aanbieding om een racket aan te schaffen.

Wil je een keer privé kennis maken met tennis? Wij verzorgen op aanvraag individuele of groepstrainingen voor 1 of meerdere keren.

Ook families, bedrijven, scholen en (tennis)verenigingen kunnen ons benaderen voor proeflessen of het verzorgen van een leuk event. Interesse? Mail naar info@tennisacademiefriesland.nl.

Menu