Informatie en tarieven

  1. Home
  2. Informatie en tarieven

De lesmogelijkheden en tarieven kunnen per vereniging verschillen. Afhankelijk van baansoort, aanwezigheid van een indoor accommodatie en de wensen van de vereniging maken we een mooi aanbod voor junioren en senioren. Inschrijven voor tennisles kan in principe per half jaar voor senioren en per jaar voor junioren. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot en met 30 september, het winterseizoen loopt van 1 oktober tot en met 31 maart. Instromen tijdens het lopende lesseizoen kan altijd in overleg met de leraar.

Inschrijven kan digitaal via www.tennisacademiefriesland.nl. Iedere lesser dient eenmalig een eigen unieke account aan te maken! Je kan dus best je partner of kinderen opgeven voor tennisles, maar maak voor iedereen een eigen account aan met eigen inloggegevens.

Junioren die willen tennissen bij Nomi en De Vliegende Bal kunnen een keuze maken uit een van de Alles-in-1 pakketten. Een Alles-in-1 pakket is een totaalpakket inclusief tennisles, lidmaatschap, competities en activiteiten. Dit maakt alles een stuk eenvoudiger, want de Tenniskids hoeven niet meer overal apart voor aangemeld te worden, maar doen automatisch mee tenzij ze afgemeld worden.

Voor senioren en junioren op de andere verenigingen naast Nomi en De  Vliegende Bal geldt dat wanneer je op de buitenbanen van een tennisvereniging tennisles volgt, je naast het inschrijven voor tennisles ook lid moet worden van de desbetreffende vereniging. Dit gaat buiten Tennis Academie Friesland om en moet iedere lesser zelf met de vereniging regelen. Wanneer je les volgt gedurende het winterseizoen in een tennishal dan hoef je niet lid te worden en lidmaatschapsgeld te voldoen.

Hieronder een globaal overzicht van de lesprijzen, maar alle juiste tarieven en informatie per lespakket zijn te vinden in ons inschrijfsysteem na inloggen. Tennis Academie Friesland werkt met maandelijkse automatische incasso’s, alleen per uitzondering sturen we facturen.

Rood en Oranje
Jaarpakket Alles-in-1 basis 12 maanden x € 34,00 (inclusief 1x les, lidmaatschap, competities en clubevenementen)
Jaarpakket Alles-In-1 compleet 12 maanden x € 45,00 (inclusief 2x les, lidmaatschap, competities en clubevenementen)
Groen en Geel
Jaarpakket Alles-in-1 basis 12 maanden x € 36,50 ( inclusief 1x les, lidmaatschap, competities en clubevenementen)
Jaarpakket Alles-In-1 compleet 12 maanden x € 51,50 euro ( inclusief 2x les, lidmaatschap, competities en clubevenementen)
Senioren (18 jaar en ouder)
20 weken wintertraining van 60 min in een groep van max 6 personen, 6 maanden x € 40,50
20 weken wintertraining van 60 min in een groep van 4 personen, 6 maanden x € 61,00
12 weken wintertraining van 60 min outdoor in een groep van 8 personen, 6 maanden x € 20,00
Menu