Informatie en tarieven

  1. Home
  2. Informatie en tarieven

De lesmogelijkheden en tarieven kunnen per vereniging verschillen. Afhankelijk van baansoort, aanwezigheid van een indoor accommodatie en de wensen van de vereniging maken we een mooi aanbod voor junioren en senioren. Inschrijven voor tennisles kan in principe per half jaar. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot en met 30 september, het winterseizoen loopt van 1 oktober tot en met 31 maart. Instromen tijdens het lopende lesseizoen kan altijd in overleg met de leraar.

Inschrijven kan digitaal via www.tennisacademiefriesland.nl. Iedere lesser dient eenmalig een eigen unieke account aan te maken! Je kan dus best je partner of kinderen opgeven voor tennisles, maar maak voor iedereen een eigen account aan met eigen inloggegevens.

Om junioren snel tennis leren bieden we indien mogelijk jaarprogramma’s aan. Junioren hebben dan het hele jaar door tennisles en hoeven niet telkens opnieuw opgegeven te worden. Daarnaast stimuleren we junioren om vaker te trainen door de 2etraining goedkoper aan te bieden. Iedereen met een jaarprogramma krijgt van Tennis Academie Friesland gratis deelname aan het Winter- en Zomer Tennis Circuit aangeboden.

Wanneer je op de outdoor tennisbanen van een tennisvereniging tennisles volgt, moet je naast het inschrijven voor tennisles ook lid worden van de desbetreffende vereniging. Dit gaat buiten Tennis Academie Friesland om en moet iedere lesser zelf met de vereniging regelen. Wanneer je les volgt gedurende het winterseizoen in een tennishal dan hoef je niet lid te worden en lidmaatschapsgeld te voldoen.

Hieronder een globaal overzicht van de lesprijzen, maar alle juiste tarieven en informatie per lespakket zijn te vinden in ons inschrijfsysteem na inloggen. Tennis Academie Friesland werkt met maandelijkse automatische incasso’s, alleen per uitzondering sturen we facturen.

Zomerlessen 2019

Junioren Rood / Oranje / Groen / Geel
16 weken basistraining zomer groep 8/9 leerlingen 60 minuten, 6 x € 23,50

Senioren (18 jaar en ouder)
16 weken zomertraining van 60 min in een groep van 8/9 personen, 6 x € 26,50
16 weken zomertraining van 60 min in een groep van 4 personen, 6 x € 50,00

Menu