Alles-in-1

  1. Home
  2. Alles-in-1

Tennis Alles-in-1: tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs

Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom hebben we als TAF samen met Nomi en De Vliegende Bal het Tennis Alles-in-1 geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier.

Tenniskids kunnen kiezen uit Alles-in-1 Basis en Alles-in-1 Compleet. Het verschil tussen beide is dat je bij het compleet pakket 2x tennisles hebt in de week, bij het basis pakket maar 1x. TAF en de verenigingen stimuleren het vaker trainen per week en subsidiëren de 2etraining flink, waardoor de kosten een stuk lager zijn.

Naast dat je een vaste prijs betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet maar apart opgegeven te worden voor bijvoorbeeld clubevenementen of de competitie. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, geef dit dan tijdig door.

Klik op de link hieronder voor een filmpje met uitleg over Tennis Alles-in-1

https://www.youtube.com/watch?v=8YXUkvHWjjc&feature=youtu.be

Menu