Alles-in-1

  1. Home
  2. Alles-in-1

Tennis Alles-in-1: tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs

Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom hebben we als TAF samen met Nomi en De Vliegende Bal het Tennis Alles-in-1 geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier.

Tenniskids kunnen kiezen uit Alles-in-1 Basis en Alles-in-1 Compleet. Het verschil tussen beide is dat je bij het compleet pakket 2x tennisles hebt in de week, bij het basis pakket maar 1x. TAF en de verenigingen stimuleren het vaker trainen per week en subsidiëren de 2etraining flink, waardoor de kosten een stuk lager zijn. Per half jaar is het mogelijk om te wisselen van lespakket.

De kosten van het Alles in 1 jaarpakket worden verdeeld over 12 maanden. Goed om te weten is dat er om juridische redenen wel 2 partijen blijven die de kosten zullen factureren.  TAF incasseert de lesgelden maandelijks per automatisch incasso, de vereniging factureert de kosten voor clubevenementen en lidmaatschap. Dat gebeurt vaak in 1 x in het voorjaar. Daarnaast moeten alles lessers zichzelf ook eenmalig inschrijven bij de vereniging, dit gebeurt buiten TAF om.

Naast het opgeven voor de jaarpakketten is het ook mogelijk om per half jaar les te krijgen. Vaak zijn de kosten dan wel iets hoger en vervalt de subsidie.

Klik op de link hieronder voor een filmpje met uitleg over Tennis Alles-in-1.

https://www.youtube.com/watch?v=8YXUkvHWjjc&feature=youtu.be

Menu